Onze populairste licenties

Diverse Windows Licenties.

Licentify heeft het grootste aanbod goedkope Windows Licenties op de markt: van Windows 10 Pro tot Windows Server 2022. Wilt u ontdekken welke Licenties wij in huis hebben?

Microsoft Office Licenties.

Ook voor al uw Microsoft Office Licenties kunt u bij ons terecht. We hebben alle Microsoft Office Licenties die u nodig heeft. Klik op de knop hieronder om te ontdekken welke het beste bij u past.

100% TOP

Al eerder Office 2021 en recentelijk Windows 11pro aangeschaft en geïnstalleerd via Licentify.
Die mensen daar doen er echt alles aan om het hun klanten naar de zin te maken!
Het downloaden en activeren is een fluitje van een cent en op vragen wordt direct en vakkundig gereageerd.
Uit eigen ervaring kan ik meedelen dat de service die geboden wordt zelfs verder gaat dan je verwacht. Hulde!

- Hans de Jong

Ik heb enkele malen mailcontact gehad…

Ik heb enkele malen mailcontact gehad met Shiva. Ben supersnel en correct geholpen. Over de oplossing ben ik honderd procent tevreden. Beveel dit bedrijf bij iedereen aan. Groetjes Peter.

- Peter Driessen

Zeer snel, betrouwbaar en top service!

Het bestel proces was heel eenvoudig en zoals aangegeven had ik de licentie binnen een minuut al in de mailbox. Ik had wat hulp nodig met het activeren van de key en zocht hulp via de chat. Binnen enkele minuten had ik al contact met een werknemer. Hij was heel erg behulpzaam en samen hadden we het binnen een minuut opgelost. Top service!! Zeer zeker aan te raden!

- GTS

Super snel

Super snel geleverd
U ontvangt direct per mail de sleutel
Aanrader alsook nergens goedkoper te vinden
Activatie van Win11 Pro in enkele seconden
TOP

- van Hoeck Steven

Bekijk hier al onze licenties

Op zoek naar grote aantallen licenties?

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Hoe worden de activatiesleutels geleverd?

De activatiesleutels worden direct na betaling per e-mail verstuurd. Het komt zo nu en dan voor dat het iets langer duurt dan staat aangegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar geen paniek. Hij is onderweg! En anders bent u vrij om contact met ons op te nemen! Kijk ook nog even uw spamfolder na!

Waarom zijn wij goedkoper dan onze concurrenten?

Doordat wij grote aantallen inkopen bij grote bedrijven en verschillende Europese inkoopkanalen kunnen wij in de meeste gevallen de prijs extreem laag houden. Daarbij leveren wij al onze producten digitaal waardoor de verzendkosten die er normaal gesproken bij komt niet van toepassing is.

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Momenteel accepteren wij alleen iDeal & Bancontact als betaalmiddel.

Zijn de licenties na activatie Nederlandstalig?

Ja zeker! Al onze licenties zijn na activatie Nederlandstalig. Let op dat er veel bedrijven zijn die gebruik maken van buitenlandse licenties waardoor je via een omweg moet activeren. Bij ons is dit niet het geval en kan je jouw licentie gewoon simpelweg activeren waarna je software direct beschikbaar is voor gebruik.