Algemene voorwaarden

Licentify is een geregistreerd handelsnaam in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
KvK-nummer: 88414507

Postadres (geen bezoekadres):
Licentify
Nannie van Wehlstraat 292
2548 MN ‘s-Gravenhage
Nederland

Btw-nummer: NL 003454373B89

Voor vragen of informatie neem direct contact op via: info@licentify.nl
Wij streven erna om op werkdagen binnen 24 uur antwoord te geven.

We hebben ons best gedaan onze algemene voorwaarden kort en duidelijk te houden, mocht u nog vragen hebben over de algemene voorwaarden kunt u een bericht sturen naar: info@licentify.nl

Levering

Na het plaatsen van uw bestelling wordt er direct een e-mail verzonden met uw nieuwe licentiecode(s). Het kan soms enkele minuten duren voordat deze binnenkomt. Mocht u uw licentiecode(s) niet hebben ontvangen, controleert u dan even uw ongewenste mail/spam. Na enkele minuten nog steeds niets ontvangen? Stuurt u ons aub een bericht via WhatsApp of de Live chat op de website.

Herroepingsrecht/Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Alle licenties worden per klant uniek gegenereerd. Dit betekend dat wij licenties niet retour kunnen nemen. Bij ons is het dus niet mogelijk om een terugbetaling te ontvangen na een succesvolle levering. Het is ook niet mogelijk om een licenties te ruilen. Wij kunnen geen licenties terug nemen bij een verkeerde aankoop. Lees altijd goed de FAQ bij het product om misverstanden te voorkomen. Bij vragen en twijfel neem contact op met onze klantenservice.

Prijzen

De genoemde prijzen op de website zijn onder voorbehoud van fouten. Echter zal de uiteindelijke prijs die u betaalt nooit hoger zijn dan afgesproken. Technisch is dit ook niet mogelijk.

Activatiegarantie

We garanderen de werking van uw nieuwe licentiecode(s) op nieuwe installaties van Windows en Office. Mocht een licentiecode niet worden geaccepteerd vragen wij een foto te maken van de invoer en de foutmelding die wordt weergeven, beide duidelijk in beeld. U kunt deze foto naar ons toesturen met toelichting. Na beoordeling zullen wij de licentiecode zelf testen en verifiëren en na bevestiging van uw bevinding een nieuwe licentiecode toe sturen.

Betaling

U betaalt uw bestelling veilig en gemakkelijk met iDeal (Nederland), Bancontact (België), of met uw creditcard en betaalmethodes die worden weergeven tijdens het afrekenen.

Klachtenregeling

Wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling en/of onze diensten zoeken we graag samen met u naar een passende oplossing. Stuurt u ons aub een bericht met uw klacht.